Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Thread: [Forum contest] Rail Nation quiz 3

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Randomisha US101 Golden Gate


    Question 1: 50 cities
    Question 2: Elijah Turner Dalton
    Question 3: Apollo
    Question 4: 362 minutes

  2. #12
    Customer Service Representative & Community Manager RO/COM/US Yaenara's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    582
    Answer for question 1:
    50 cities


    Answer for question 2:

    Elijah T. Dalton, for English US or William L. Smith, for English UK.


    Answer for question 3:

    Apollo


    Answer for question 4:

    5 hours and 34 minutes

    a. One waggon carries 1t of wood, so each delivery contains 2t of wood;
    b. 60 minutes per hour / 2 minutes each delivery = 30 deliveries per hour
    c. This makes 60t of wood delivered each hour

    Hour 0 (start)
    Stock in the city after consumption: 0 tons
    Delivered: 60 tons

    Hour 1
    Stock in the city after consumption: 60 tons
    Consumption: 6 tons
    Stock in the city after consumption: 54 tons
    Delivered: 60 tons

    Hour 2
    Stock in the city after consumption: 114 tons
    Consumption: 11.4 tons
    Stock in the city after consumption: 103 tons
    Delivered: 60 tons

    Hour 3
    Stock in the city after consumption: 163 tons
    Consumption: 16.3 tons
    Stock in the city after consumption: 147 tons
    Delivered: 60 tons

    Hour 4
    Stock in the city after consumption: 207 tons
    Consumption: 20.7 tons
    Stock in the city after consumption: 186 tons
    Delivered: 60 tons

    Hour 5
    Stock in the city after consumption: 246 tons
    Consumption: 24.6 tons
    Stock in the city after consumption: 221 tons

    After consumption at the beginning of hour 5, 254-221= 33 tons of wood still need to be delivered.
    33 tons divided by 2 tons per delivery = 16.5 tons
    Each delivery takes 2 minutes, so 17 deliveries x 2 minutes = 34 minutes.


    The players with the most close answer to question 4 were CEM and Lathe (their answer was 5h and 32 minutes). They have received 100 gold!

    All other participants had one wrong answer in their messages and we decided to reward each of you with 50 gold.

    Thank you for participating and we hope you liked the quiz.


    Your Rail Nation Team
    Community Manager Rail Nation COM, US, RO



    Do you have a question? Find your answer at: Rail-Nation Answers
    Are you looking for the Forum rules and Netiquette? You can read them here.
    Moderators are volunteers therefore you are not able to reach them 24/7.
    Moderatorii lucrează pe bază de voluntariat şi, prin urmare, nu sunt disponibili 24 de ore pe zi.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •